Ergonomie ontmoet innovatie – de TRÔNE Memorystoel is uw schild tegen rugklachten.

Bent u een werkgever met chauffeurs die lange uren maken op de weg of in kantooromgevingen? De TRÔNE Memorystoel is meer dan een ergonomische stoel; het is een commitment aan de gezondheid en het welzijn van uw personeel. Deze stoel is het hart van een gezonde werkplek en het geheim achter het voorkomen van rugklachten.

De TRÔNE belofte: gezond en veilig werken

Waarom is een TRÔNE stoel essentieel om rugklachten te voorkomen, in tegenstelling tot reguliere stoelen? De realiteit is dat de standaard chauffeursstoel of bureaustoel vaak niet voldoet aan de ergonomische behoeften van professionals die langdurig zitten. Een verkeerde zithouding, gebrek aan ondersteuning en een one-size-fits-all ontwerp kunnen leiden tot chronische rugklachten. Deze ongemakken variëren van milde stijfheid tot acute rugpijn en kunnen resulteren in langdurige gezondheidsproblemen en verzuim van het werk. Onze stoelen zijn met precisie ontworpen om een bijdrage te leveren aan een gezonde en veilige werkomgeving. Geschikt voor intensief gebruik op materieel en in 24/7 kantoortoepassingen, garandeert de TRÔNE stoel een preventieve aanpak tegen rugklachten.

Lees meer over de basis achter de TRÔNE.

Kies voor gezondheid, kies voor TRÔNE

Investeren in een TRÔNE stoel is investeren in een fundament van welzijn voor uw werknemers. Het is een directe actie tegen de pijn onderrug bij zitten en een strategische beslissing die leidt tot een gezondere en meer bevlogen personeelsbestand. Laat de standaard bureaustoel rugklachten achter zich en kies voor de gespecialiseerde oplossing van TRÔNE Seating. Bekijk onze producten.

Laat TRÔNE Seating de standaard zetten voor comfort en gezondheid in uw wagenpark of kantoor. Neem vandaag nog contact op voor de demobus op locatie en laat uw team de TRÔNE Memorystoel ervaren.

high-back-heftruck-linde

TRÔNE High Back zonder hoofdsteun, voorzien van Easy Grip 3-punts gordel op een Linde Heftruck.

Kenmerken van de TRÔNE Memorystoel

  • Persoonlijke geheugenfunctie: Met persoonlijk instelbare functies herinnert de TRÔNE Memorystoel uw ideale zitpositie om consistent comfort te bieden.
  • Op maat gemaakt comfort: Een breed scala aan stoeltypen betekent dat er een optimale, persoonlijke zitervaring is voor elk type werk.
  • Geavanceerde ergonomie: De doordachte vorm en aanpasbaarheid van de TRÔNE stoel zorgen voor een ongeëvenaarde ergonomische ervaring.

Waarom kiezen voor de TRÔNE Memorystoel?

  • Preventie van rugklachten: De TRÔNE stoel is ontworpen om actief rugklachten te voorkomen, een essentiële investering in de gezondheid van uw chauffeurs.
  • Veiligheid en productiviteit: Een gezonde rug is een veilige rug. Verminder risico's en verhoog de alertheid met een stoel die comfort en veiligheid biedt.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Investeer in een stoel die gebouwd is om te presteren in de meest veeleisende omgevingen, jaar na jaar.
bg_element-right

Hoe kan de elektrische TRÔNE memorystoel u helpen?

Kunnen we met een REFIT of een UPGRADE van uw bestaande stoel niet tot een maximaal resultaat komen, dan raden we u aan om eens een TRÔNE optimaal instelbare stoel uit te proberen. De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen.

Er zijn diverse types voor verschillende soorten werk. Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijke zit te komen.

Ontwikkeld voor het werken zonder rugproblemen in diverse toepassingen.

Trone-serie-op-expo
17 mei 2023

Volledige TRÔNE serie in volle glorie!

Regelmatig staan we op beurzen en expo’s en dan is het telkens weer mooi om te zien dat de toepassingsmogelijkheden van het TRÔNE Memory concept vrijwel geen grenzen kent. 

Lees meer
kraan-inbouw-TRONE-1
21 maart 2023

Maatwerk inbouw op graafmachine

De machinist van deze graafmachine zit vanaf nu prinsheerlijk én zonder rugklachten op zijn nieuwe TRÔNE. Na een intensieve testperiode is gekozen voor het comfort en de elektrische instelmogelijkheden van de TRÔNE High Back E.

Lees meer
SNCF-Trone-Seating-HB-E
27 januari 2023

SNCF Frankrijk kiest voor TRÔNE stoel in spoorkraan

Bij SNCF zijn de machinisten van de spoorkraan helemaal tevreden met de inbouw van de TRÔNE High Back E. 

Lees meer

100% weten dat u
gezond en veilig gaat zitten?

Bestel de demobus en ervaar de TRÔNE op locatie!

Demobus bestellen
demobus-1200px-trone-seating