Accessoires voor nieuwe en bestaande (chauffeurs)stoelen

Bij TRÔNE SEATING ontwerpen en produceren we zelf chauffeurstoelen en stoelen voor intensief gebruik. Onze basismodellen (die al bijzonder compleet zijn) kunnen om de stoel volledig aan te passen naar uw gebruikerswensen, voorzien worden van diverse accessoires. Vaak wordt hierbij gekozen voor de kwaliteit van Sittab accessoires uit Zweden.

Aanpassen bestaande stoelen

Maar we zijn ook heel goed in staat om uw bestaande stoel (o.a. BeGe, Eblo, Recaro, König, ISRI, Grammer, etc.) te voorzien van extra accessoires. Zodat ook die stoelen volledig op maat naar uw wensen worden gemaakt.

Een afspraak is snel gemaakt

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Aan de hand van een aantal vragen vooraf, kunnen we vooraf een goede indicatie geven van de mogelijkheden.

Contact opnemen

Sittab ergonomische stoelaccessoires

Vaste samenwerking met Sittab ergonomische stoelaccessoires.

Elektrisch instelbare armleuningen

Elektrisch instelbare armleuningen op maat gemaakt naar iedere wens en toepassing.

bg_element-right

Elektrische armleuning

Primeur op de Logimat 2022 in Stuttgart: elektrische armleuning

Een spraakmakend resultaat van onze engineering afdeling in nauwe samenwerking met Gebr. Frei: een volledig geïntegreerde elektrische armleuning op maat gemaakt voor specifieke toepassingen!

Heeft u ook een speciaal toepassing van uw stoel of accessoires? We bekijken graag met u de mogelijkheden, een afspraak is zo gemaakt.

Contact opnemen

Armleuningen in diverse soorten en instellingen

bg_dark_grey

Draaitafels elektrisch en mechanisch bedienbaar

Horizontale vering mechanisch instelbaar

bg_black

Inbouw en montage van accessoires

Hoe kan de elektrische TRÔNE memorystoel u helpen?

Kunnen we met een REFIT of een UPGRADE van uw bestaande stoel niet tot een maximaal resultaat komen, dan raden we u aan om eens een TRÔNE optimaal instelbare stoel uit te proberen. De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen.

Er zijn diverse types voor verschillende soorten werk. Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijke zit te komen.

Ontwikkeld voor het werken zonder rugproblemen in diverse toepassingen.

100% weten dat u
gezond en veilig gaat zitten?

Bestel de demobus en ervaar de TRÔNE op locatie!

Demobus bestellen
demobus-1200px-trone-seating