Verbetering, aanpassing en reparatie van bestaande chauffeursstoelen

Vanaf € 500,00

Omdat we bij TRÔNE Seating zelf chauffeursstoelen ontwerpen en produceren, zijn we ook heel goed in staat om uw bestaande stoel (o.a. Be-Ge, SAVAS, Eblo, Recaro, ISRI, GRAMMER, KAB Seating, SITTAB, etc.) een refit te geven. Met onze verbeterservice is eigenlijk alles mogelijk. Uiterlijk kunnen we uw bestaande stoel geheel in tact houden, terwijl we aan de binnenzijde vrijwel alles vervangen en/of verbeteren.

Maar ook een upgrade van uw bestaande chauffeursstoel met accessoires, zoals bijvoorbeeld een specialistische armsteun of horizontale vering, is mogelijk.

Een afspraak is snel gemaakt

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Aan de hand van een aantal vragen vooraf, kunnen we een goede indicatie geven van de mogelijkheden.

Contact opnemen

ISRI stoel aangepast, opnieuw bekleed en volledig op maat gemaakt weer ingebouwd in de truck. Resultaat: een hele blije chauffeur zonder rugklachten!

Aanpassen en verbeteren van bestaande stoelen van de volgende merken:

100% weten dat u
gezond en veilig gaat zitten?

Bestel de demobus en ervaar de TRÔNE op locatie!

Demobus bestellen
demobus-1200px-trone-seating

Hoe kan de elektrische TRÔNE memorystoel u helpen?

Kunnen we met een REFIT of een UPGRADE van uw bestaande stoel niet tot een maximaal resultaat komen, dan raden we u aan om eens een TRÔNE optimaal instelbare stoel uit te proberen. De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen.

Er zijn diverse types voor verschillende soorten werk. Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijke zit te komen.

Ontwikkeld voor het werken zonder rugproblemen in diverse toepassingen.