Met ruim 45 jaar ervaring zorgt TRÔNE Seating voor een professionele RI&E voor mobiele zitsituaties

Met de jarenlange ervaring op het gebied van mobiel zitten, heeft TRÔNE Seating met haar engineering afdeling een aantal innovaties op de markt van chauffeursstoelen geïntroduceerd. Door de jaren heen zijn we daardoor ook een begrip geworden in de markt op het gebied van Risico Inventarisatie & Evaluatie in mobiele zitoplossingen.

Wat is een Risico Inventarisatie & Evaluatie?

Een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) beschrijft de risico’s in het bedrijf op het gebied van gezondheid en veiligheid voor de werknemers. Hiermee krijg je als werkgever snel inzicht in de situatie en kun je zien waar verbeteringen in de onderneming nodig zijn. Bij een RI&E hoort een Plan van Aanpak. Dat beschrijft welke maatregelen je als werkgever neemt om de geïnventariseerde risico’s aan te pakken. Ook de risico’s m.b.t. de zitsituaties van werknemers worden meegenomen in het Plan van Aanpak RI&E.

Ergonomie, gebruikersgemak en zitcomfort in optima forma!

Er zijn heel veel stoelen in de markt, maar die zijn vaak standaard en niet geschikt voor specifieke werkomstandigheden. Vaak hebben ze ook niet voldoende instelmogelijkheden om de variatie aan chauffeurs een passende zithouding aan te bieden. TRÔNE Seating kan een uitgebreid RI&E rapportage voor u uitvoeren, waardoor u een optimale keuze kunt maken voor de best passende en veiligste zitoplossing voor uw werknemers.

Inventarisatiegesprek, demo of 4 weken gratis proefzitten?

Een vrijblijvend inventarisatiegesprek met TRÔNE Seating geeft u snel een goed beeld van quick-wins en innovaties in zitoplossingen die voor uw dagelijkse praktijk en uw werknemers een groot verschil kunnen maken op het gebied van veiligheid en risicobeperking.

Contact opnemen

Bekijk hieronder de videouitleg over de speciaal door TRÔNE ontwikkelde 3-puntsgordel.

bg_alternate-01

Hoe kan de elektrische TRÔNE memorystoel u helpen?

Kunnen we met een REFIT of een UPGRADE van uw bestaande stoel niet tot een maximaal resultaat komen, dan raden we u aan om eens een TRÔNE optimaal instelbare stoel uit te proberen. De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen.

Er zijn diverse types voor verschillende soorten werk. Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijke zit te komen.

Ontwikkeld voor het werken zonder rugproblemen in diverse toepassingen.

bg_dark_grey

De optimale ergonomie van uw werkplek

Bij het ontwikkelen van een cabine wordt eerder gekeken naar de benodigde functionaliteit en het design, dan naar de ergonomie van de werkplek. Sommige cabines zijn bijzonder beperkend. Denk aan de cabine van een containertruck. Die is laag, waardoor een goede vering vaak niet kan worden toegepast, zwaar, waardoor hij veel trillingen doorgeeft en klein waardoor men te laag zit, de benen niet kwijt kan en niet om de as kan draaien om achteruit te kijken. Lange chauffeurs hebben het helemaal zwaar in zo’n situatie.

De heftruckstoel belemmert gezond werken op de truck en is beperkt in zijn mogelijkheden omdat hij is gebouwd voor de machine en niet voor de mens.

Optimaliseren van de zitsituatie

TRÔNE Seating kan u helpen bij het vinden van slimme oplossingen om ook een dergelijke zitsituatie te optimaliseren. Hierbij werkt TRÔNE samen met vakspecialisten uit alle disciplines. Van engineering, design, tot ARBO-specialisten.

Contact opnemen

Engineering schets van de TRÔNE Low Back Elektrisch. Ontwikkeld voor het werken zonder rugproblemen in diverse toepassingen.

Trone-serie-op-expo
17 mei 2023

Volledige TRÔNE serie in volle glorie!

Regelmatig staan we op beurzen en expo’s en dan is het telkens weer mooi om te zien dat de toepassingsmogelijkheden van het TRÔNE Memory concept vrijwel geen grenzen kent. 

Lees meer
kraan-inbouw-TRONE-1
21 maart 2023

Maatwerk inbouw op graafmachine

De machinist van deze graafmachine zit vanaf nu prinsheerlijk én zonder rugklachten op zijn nieuwe TRÔNE. Na een intensieve testperiode is gekozen voor het comfort en de elektrische instelmogelijkheden van de TRÔNE High Back E.

Lees meer
SNCF-Trone-Seating-HB-E
27 januari 2023

SNCF Frankrijk kiest voor TRÔNE stoel in spoorkraan

Bij SNCF zijn de machinisten van de spoorkraan helemaal tevreden met de inbouw van de TRÔNE High Back E. 

Lees meer

100% weten dat u
gezond en veilig gaat zitten?

Bestel de demobus en ervaar de TRÔNE op locatie!

Demobus bestellen
demobus-1200px-trone-seating