Ergonomisch verantwoord zitten op de TRÔNE Memorystoel voorkomt rugklachten

De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen. Dé reden om een TRÔNE stoel op of in uw voertuig te laten installeren is het voorkomen van rugklachten. Door de ergonomie van de stoel en de verschillende persoonlijk instelbare functies wordt een ideale zit bereikt die ervoor zorgt dat rugproblemen tot het verleden behoren.

Optimale persoonlijke zit

Er zijn diverse typen TRÔNE stoelen ontwikkeld voor verschillende soorten werk. Ieder type is erop gericht om tot een optimale persoonlijk zit te komen.

high-back-heftruck-linde

TRÔNE High Back zonder hoofdsteun, voorzien van Easy Grip 3-punts gordel op een Linde Heftruck.

bg_dark_grey

Trektest High Back

Uitstekend resultaat trektest
voor TRÔNE High Back!

Op verzoek van een opdrachtgever heeft TRÔNE Seating een intensieve trektest laten uitvoeren bij een testcentrum voor de TRÔNE High Back stoel.

Dat we de trektest met succes zouden doorstaan, hadden we wel verwacht. Maar dat onze trots, de High Back, zich zo goed zou houden, was een aangename verrassing!

Het aantoonbare bewijs dat de engineering en productie van deze revolutionaire chauffeursstoel voor onder andere heftrucks en andere industriële voertuigen meer dan in orde is.

Benieuwd naar het testrapport?

Stuur een mail naar info@troneseating.com met uw gegevens en we sturen het u graag toe.

Aanvragen testrapport

Easy-grip veiligheidsgordel

Uw veiligheid is onze prioriteit. Onze stoelen, ontworpen voor gebruik in vrachtwagens, bestelbussen en heftrucks, kunnen worden uitgerust met geavanceerde 2-, 3- en 4-puntsgordelsystemen om optimale bescherming te bieden. Deze gordels voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat u stevig en comfortabel in uw stoel blijft, zelfs tijdens onverwachte manoeuvres. Vertrouw op TRÔNE stoelen en bijbehorende gordelsystemen voor een veilige werkomgeving.

Contact opnemen

bg_element-right

Hoe kan de elektrische TRÔNE memorystoel u helpen?

Kunnen we met een REFIT of een UPGRADE van uw bestaande stoel niet tot een maximaal resultaat komen, dan raden we u aan om eens een TRÔNE optimaal instelbare stoel uit te proberen. De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op materieel, maar ook voor 24/7 kantoortoepassingen.

Er zijn diverse types voor verschillende soorten werk. Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijke zit te komen.

Ontwikkeld voor het werken zonder rugproblemen in diverse toepassingen.

Trone-serie-op-expo
17 mei 2023

Volledige TRÔNE serie in volle glorie!

Regelmatig staan we op beurzen en expo’s en dan is het telkens weer mooi om te zien dat de toepassingsmogelijkheden van het TRÔNE Memory concept vrijwel geen grenzen kent. 

Lees meer
kraan-inbouw-TRONE-1
21 maart 2023

Maatwerk inbouw op graafmachine

De machinist van deze graafmachine zit vanaf nu prinsheerlijk én zonder rugklachten op zijn nieuwe TRÔNE. Na een intensieve testperiode is gekozen voor het comfort en de elektrische instelmogelijkheden van de TRÔNE High Back E.

Lees meer
SNCF-Trone-Seating-HB-E
27 januari 2023

SNCF Frankrijk kiest voor TRÔNE stoel in spoorkraan

Bij SNCF zijn de machinisten van de spoorkraan helemaal tevreden met de inbouw van de TRÔNE High Back E. 

Lees meer

100% weten dat u
gezond en veilig gaat zitten?

Bestel de demobus en ervaar de TRÔNE op locatie!

Demobus bestellen
demobus-1200px-trone-seating