Ruim 45 jaar ervaring vormt de basis voor de engineering van de TRÔNE Memorystoelen

Met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van mobiel zitten, heeft TRÔNE Seating met haar engineering afdeling een aantal innovaties op de markt van chauffeursstoelen geïntroduceerd. Deze engineering afdeling biedt ook een solide basis om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een eigen exclusief stoelconcept.

Dan kan het gaan om een compleet nieuwe stoel, een aanpassing/verbetering aan een bestaande stoel of het optimaliseren van een stoel voor het gebruik waarvoor hij is bedoeld.

Ergonomie, gebruikersgemak en zitcomfort in optima forma!

Er zijn heel veel stoelen in de markt, maar die zijn vaak standaard en niet geschikt voor specifieke werkomstandigheden. Vaak hebben ze ook niet voldoende instelmogelijkheden om de variatie aan chauffeurs een passende zithouding aan te bieden. TRÔNE Seating heeft in nauwe afstemming met gebruikers een innovatief nieuw stoelconcept ontwikkeld.

Inventarisatiegesprek, demo of 4 weken gratis proefzitten?

Een vrijblijvend inventarisatiegesprek met TRÔNE Seating geeft u snel een goed beeld van quick-wins en innovaties in zitoplossingen die voor uw dagelijkse praktijk en uw werknemers een groot verschil kunnen maken.

Contact opnemen

bg_alternate-01

TRÔNE Memory badge

De TRÔNE stoel kan ook makkelijk worden ingesteld door middel van de Memory badge.

Met behulp van de Memory badge past de TRÔNE memory stoel zich automatisch binnen enkele seconden aan naar de persoonlijk opgeslagen instellingen. Dit kan voor tot wel 999 personen per stoel.

De voordelen

Een ergonomisch verantwoorde zit wordt mogelijk gemaakt door de 7 of meer verschillende memory-instellingen.

Elk persoon heeft zijn eigen profiel, die eenvoudig voor meerdere TRÔNE stoelen is in te stellen.

Het resultaat

Door optimaal zitcomfort en ondersteuning is er sprake van van minder rugklachten en vermoeiheid, meer scherpte en productiviteit. Minder ziekteverzuim!

bg_dark_grey

De optimale ergonomie van uw werkplek

In comparison, the ergonomic driver seat is designed with a deep understanding of the driver's needs. Unlike traditional forklift chairs, which often impose restrictions on healthy working, the ergonomic chair is optimized for human use. The focus on engineering for the human, rather than solely for the machine, results in a chair that is not only functional and durable but also contributes to the overall health and productivity of the driver.

In many cases, the development of cabs overlooks how restrictive they can be for the driver. Take the cab of a container truck, which is often low, making it difficult to apply effective suspension. In addition, this cab is heavy, resulting in the transmission of significant vibrations to the driver. The limited size of the cab impedes freedom of movement, preventing drivers from sitting comfortably, moving their legs, and easily turning to look backward. This is especially challenging for tall drivers who face additional physical strain in such situations.

Optimaliseren van de zitsituatie

TRÔNE Seating kan u helpen bij het vinden van slimme oplossingen om ook een dergelijke zitsituatie te optimaliseren. Hierbij werkt TRÔNE samen met vakspecialisten uit alle disciplines. Van engineering, design, tot ARBO-specialisten.

Contact opnemen

Engineering schets van de TRÔNE Low Back Elektrisch. Ontwikkeld voor het werken zonder rugproblemen in diverse toepassingen.

Trone-serie-op-expo
17 mei 2023

Volledige TRÔNE serie in volle glorie!

Regelmatig staan we op beurzen en expo’s en dan is het telkens weer mooi om te zien dat de toepassingsmogelijkheden van het TRÔNE Memory concept vrijwel geen grenzen kent. 

Lees meer
kraan-inbouw-TRONE-1
21 maart 2023

Maatwerk inbouw op graafmachine

De machinist van deze graafmachine zit vanaf nu prinsheerlijk én zonder rugklachten op zijn nieuwe TRÔNE. Na een intensieve testperiode is gekozen voor het comfort en de elektrische instelmogelijkheden van de TRÔNE High Back E.

Lees meer
SNCF-Trone-Seating-HB-E
27 januari 2023

SNCF Frankrijk kiest voor TRÔNE stoel in spoorkraan

Bij SNCF zijn de machinisten van de spoorkraan helemaal tevreden met de inbouw van de TRÔNE High Back E. 

Lees meer

100% weten dat u
gezond en veilig gaat zitten?

Bestel de demobus en ervaar de TRÔNE op locatie!

Demobus bestellen
demobus-1200px-trone-seating