TRÔNE Seating stoelen voor heftrucks

Elektrisch instelbaar zitten en zonder rugklachten werken op uw heftruck

Aanvragen Contact opnemen
6col

Hoe kan de elektrische TRÔNE Memorystoel u als heftruck­chauffeur helpen?

De TRÔNE stoel draagt bij aan gezond en veilig werken door zijn vorm en instelmogelijkheden. Hij is specifiek ontwikkeld voor het werken op heftrucks en bull carriers.

Optimale persoonlijke zit

Ieder type heeft de mogelijkheid om tot een optimale persoonlijk zit te komen. Juist bij vorkheftrucks zijn rugklachten een groot probleem dat pas openbaar wordt als het te laat is. TRÔNE vorkheftruckstoelen zijn uitgerust met een outdoor verend onderstel en ergomische instelbare kussens, die letselschade voorkomen.

Om iedere heftruckchauffeur de beste zitmogelijkheid te bieden past de TRÔNE stoel op vrijwel ieder merk heftruck. Denk aan merken als: Yale, Hyster, Jungheinrich, Komatsu, Linde, Carer, Hyundai, Mitsubishi, Toyota en Nissan.

Op iedere heftruck past een TRÔNE Memorystoel

De TRÔNE memory stoel is op ieder type en merk heftruck te monteren en voegt in grote mate toe aan gezond en ergonomisch verantwoord werken. Een absolute plus voor uw merktruck!

Contact opnemen
4col

Overzicht

TRÔNE stoeluitvoeringen voor Heftrucks in één overzicht

Hier vindt u de standaard beschikbare uitvoeringen speciaal voor Heftrucks. Uiteraard is iedere stoel op maat in te richten met gewenste features en accessoires.

Contact opnemen

Elektrische instelmogelijkheden

 1. Uitschuifbaar zitkussen
 2. Rugkussen hoekverstelling
 3. Kantelbaar zitkussen
 4. High Back: Kantelbare schouder-, nek- en hoofdsteun
  Low Back: Hoogte-instelling rugkussen
 5. Aanpassing lendesteun
 6. Lengteverstelling stoel
  elektrisch of manueel
 7. Optioneel: luchtvering
Instelmogelijkheden High Back
Instelmogelijkheden Low Back

De TRÔNE Low Back onze aanrader voor uw heftruck

De TRÔNE Low Back maakt het gemakkelijk om zich om te draaien en achteruit te kijken dankzij het lage rugontwerp. Net zoals alle TRÔNE stoelen, biedt het uitstekende voordelen en functionaliteiten die essentieel zijn voor efficiënt magazijnbeheer. Deze stoel kan op elk type en merk heftruck gemonteerd worden. Wij zetten ons in om de lasten van langdurig zitten te verminderen door een optimale zitervaring te creëren voor elke werknemer.

Bescherm uw rug tegen klachten met de ergonomisch ontworpen TRÔNE Low Back. Neem vrijblijvend contact op of maak gebruik van onze gratis proefperiode. Verhoog uw comfort en productiviteit op de werkplek met onze expertoplossingen in zitcomfort.

Comfortabele Luchtvering

De TRÔNE heftruck lowback stoel kan uitgevoerd worden met een luchtvering om het comfort naar een hoger niveau te tillen. Zwaar werk verdient comfort, zo wordt het ziekteverlof af en neemt het werkplezier toe. Dat is waar wij als TRÔNE Seating trots op zijn en graag iedereen laten ervaren. Vraag direct de gratis proefperiode aan het ontdek hoe een ergonomische zit het werkplezier kan verhogen.

low_back_stoel_voor_heftrucks

TRÔNE Memory badge

De TRÔNE stoel kan ook makkelijk worden ingesteld door middel van de Memory badge.

Met behulp van de Memory badge past de TRÔNE memory stoel zich automatisch binnen enkele seconden aan naar de persoonlijk opgeslagen instellingen. Dit kan voor tot wel 999 personen per stoel.

De voordelen

Een ergonomisch verantwoorde zit wordt mogelijk gemaakt door de 7 of meer verschillende memory-instellingen.

Elk persoon heeft zijn eigen profiel, die eenvoudig voor meerdere TRÔNE stoelen is in te stellen.

Het resultaat

Door optimaal zitcomfort en ondersteuning is er sprake van van minder rugklachten en vermoeiheid, meer scherpte en productiviteit. Minder ziekteverzuim!

100% weten dat u
gezond en veilig gaat zitten?

Bestel de demobus en ervaar de TRÔNE op locatie!

Demobus bestellen
demobus-1200px-trone-seating