Regel een gratis demonstratie bij u op het bedrijf

Zelf ervaren hoe een elektrisch instelbare stoel werkt? Verschillende typen en uitvoeringen zelf uitproberen? Ervaren hoe het aanvoelt als je een stoel geheel aan je persoonlijke wensen kunt instellen? Uitbegreide uitleg hoe verhoging van comfort en voorkoming van rugklachten bij kan dragen aan werkplezier en productiviteit?

Bestel dan onze demobus! Een van onze adviseurs komt graag naar uw bedrijf om u zelf te laten ervaren en te testen! Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Plan een datum

Bel of mail ons of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Contactgegevens
info@troneseating.com
+31 (0)85 130 25 82

Verzenden

TRÔNE Seating
heeft dealers in:

Verenigd Koninkrijk

Frankrijk

Spanje

Italië

Duitsland

Zwitserland

Oostenrijk

Denemarken

Zweden

Noorwegen

Finland

Polen

Lithouwen

Oekraïne

bg_dark_grey

Rugproblemen voorkomen door deskundig en vrijblijvend advies

De ideale stoel vinden voor uw specifieke toepassing op heftrucks, grondverzetmachines of land- en bosbouwmachines. Dat is het doel van een bezoek van onze demobus en onze zitspecialist.

Persoonsgebonden instelbaar

Iedere werksituatie is weer anders en iedere rug is ook anders. Daarom is het persoonlijk in kunnen stellen van je stoel van groot belang. Bij een elektrisch instelbare stoel kan dit door middel van de unieke memoryfunctie direct automatisch worden ingesteld. Op het bedieningspaneel op de stoel zelf, met een NFC kaart of magneetsleutel, maar ook via de speciale TRÔNE web-app via je mobiele telefoon.

Bij alle TRÔNE stoeluitvoeringen is de lumbaalinstelling handmatig instelbaar. De stoelen zijn natuurlijk ook te verkrijgen met alle elektrische functies, maar zonder memorybox.

Naar producten